park4night    Bodegas VDL    Autosuministros Vic    Diputación de León    Caravanas Cerdanyola    Ayuntamiento de León    Area Bellvei    Camper Ràpid    EmpordArea    Buena Ruta    France-Passion    Alfareria Esteban y Mª Teresa    Gran Jonquera    Escudero Supermercats    Paso Honroso    Ezequiel Embutidos y Jamones       MV Aseguradores    Area Control    Hostal San Marcos    Felix Articles de Neteja    Proconsi    Disfraces Gil y Carrasco    León de cerca    León Pass    León Centro    Reimo    Oyster    Bar Moran    Ediciones Peldaño    Yakart Autocaravanas    España Discovery    Ambiti      

 

FEDERATION INTERNATIONALE DES CLUBS DE MOTORHOMES
F.I.C.M. aisbl - IFMC npmio
Web: www.ficm-aisbl.eu
Presidenta: Rose Marie DELANNOY

Reino de León

Maig 2017

F.I.C.M.

La trobada del 40 EUROCC 2017 a Lleó i la prolongació, formen part dels nostres millors records de viatges.

A Lleó, les processons de Setmana Santa i la descoberta del patrimoni d'una vil.la carregada d'història, amb la seva empremta romana i el seu passat medieval del Regne de Lleó, una vil.la que és també el bressol del Parlamentarisme europeu. I per nosaltres, pelegrins en autocaravana, un lloc de partida per fer el camí de Santiago i la vil.la de Lleó que ens ha acollit tota una setmana.

Una bona noticia ens va ser anunciada pel batlle des de l'apertura de la Cerimònia d'Inauguració del 40 EUROCC a Lleó: l'ampliació de l'àrea ja existent per autocaravanes i la creació d'una segona àrea d'acollida amb serveis, també al bell mig de la vil.la, en un aparcament prop de la catedral.

Va fer esment que pel nostre recorregut del camí de Santiago de Compostela, dos municipis cercaven la possibilitat d'arranjar un espai per l'acollida de les autocaravanes: Samos i Melide. D'altra banda, vàrem ser acollits calorosament pel batlle i per tothom responsable de Turisme, sense oblidar l'atenció continuada per part de la policia.

S'ha de dir que a Lleó, amb les aproximadament 400 autocaravanes, o durant la prolongació pel camí de Santiago amb uns 200 vehicles, el nostre pas no ha estat pas desapercebut ni per les diferents autoritats, ni per la premsa, es pot veure pels nombrosos articles, vídeo reportatges i les fotos a la www.eurocc2017.es

Francisco Prieto Ramos, president del nostre membre afiliat Lleure Camper Club Catalunya ens havia promès una trobada excepcional pel 40 EUROCC i la prolongació. Ens ha sorprès agradablement. A més a contribuït molt a reforçar la imatge de l'autocaravana; ha remarcat la necessitat d'habilitar espais reservats a l'acollida dels nostres vehicles.

Una particularitat del 40 EUROCC 2017 LLEÓ en el Camí de l'Apòstol: la massiva assistència dels participants a la missa del poble de San Adrián del Valle , a la missa cantada al monestir benedictí a Samos i a la missa del pelegrí a la catedral de Santiago de Compostela. El símbol del pelegrí, una petxina de Santiago, a estat entregada com a record a cada vehicle de la prolongació.

Amb plaer de retrobar-nos aviat.
Rose-Marie Delannoy
President F.I.C.M. F.I.C.M.aisbl - IFMC npmio

Association Internationale Sans But Lucratif
Immatriculée sous le n° W354002273 à la sous-préfecture de ST-MALO (F)
Siège social: 36, rue du Stade-35260 CANCALE - FRANCE
Secrétariat Général: 24, avenue du Clairpré-1410 WATERLOO - BELGIQUE